Donateur worden

Stichting Sociaal Centrum Kerkpad is in 1979 opgericht en zet zich in voor de verbetering van de levenssituatie van de onderste laag van de bevolking in India. Uw giften helpen de Stichting om de vastgestelde doelen te bewerkstelligen.

Help ons onze missie te realiseren door een donatie te doen via onze donatie widget verder op deze pagina. U kunt kiezen voor een eenmalige donatie, maandelijkse gift of jaarlijkse bijdrage. En het goede nieuws is, u kunt betalen via iDeal of via een bankoverschrijving. Elke bijdrage, hoe groot of hoe klein ook, helpt ons dichter bij ons doel te komen. Klik op de widget verder op de pagina en volg de stappen om uw donatie te doen. Bedankt voor uw steun!

sociaal stichting kerkpad waterput

Steun Stichting Sociaal Centrum Kerkpad en help ons de levenssituatie van de onderste laag van de samenleving in India te verbeteren. De afgelopen 40 jaar hebben we al een hoop kunnen realiseren, waardoor de levensomstandigheden van vele kinderen, ouderen, armen en zieke zijn verbeterd. Om deze kansarmen in meer dan 25 gebieden te blijven helpen, zijn we afhankelijk van u. Met uw giften helpt u ons om de vastgestelde doelen te behalen. Mensen kunnen eenmalig per jaar een donatie geven maar ook maandelijks. Ieder zijn eigen voorkeur. De bank moet hiertoe wel een opdracht krijgen van de donateur zelf.

Wilt u Stichting Sociaal Centrum Kerkpad sponsoren? Dat kan door uw bank de opdracht te geven om eenmalig het gewenste bedrag te storten op Rabobank IBAN: NL62RABO0123405734 of ING IBAN: NL55INGB0001178259.

Wilt u maandelijks doneren, in plaats van eenmalig, dan kan die opdracht ook aan de bank doorgegeven worden.

Onze missie kan alleen voortgezet worden door giften en donaties van onze leden. Wij als Stichting en de mensen in India zijn u enorm dankbaar. Als dank krijgt iedere donateur met kerst een brief en kalender met alle ontwikkelingen, persoonlijk verstuurd door zuster Ansumala, overste van de Congregatie.

Hebt u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Neem contact met ons op

Hebt u vragen of opmerkingen? Stuur ons via onderstaand contactformulier een bericht en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Belastingvrij schenken

De Stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de giften die u doet, fiscaal aftrekbaar zijn. Daar staan wel enkele voorwaarden tegenover. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt meer informatie vinden op de site van ANBI of de Belastingdienst. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.

Benieuwd hoe u eenvoudig kunt schenken? Gebruik de knop hieronder voor een heldere uitleg.