Nieuws

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws en recente ontwikkelingen. Alle belangrijke nieuwsberichten van de Stichting en uit India vindt u hier. U ziet rechtsboven in het oranje vakje of het bericht door de stichting of de zusters is opgesteld.

Stichting

Nieuwsbrief 1 Jaargang 2

Periode mei 2021 1. Project ‘Van doneren naar investeren’  Ingaande december 2019 heeft het bestuur van de de Stichting besloten zich actief in te zetten

Lees meer
Stichting

Samenwerking met Wilde Ganzen

Aan onze donateurs, Graag willen wij u op de hoogte stellen van het definitief starten van onze samenwerking met de Nederlandse landelijke organisatie Wilde Ganzen.

Lees meer
Stichting & Zusters

Bezoek Ponkodihi

Inleiding op het report van Sr. Susana (rapport kan je hier lezen) Drie Zusters van onze Congregatie in India, Sr. Susana, Sr Jacinta and Sr

Lees meer
Stichting

Bouw hostel

Zie de Nieuwsbrief 2 van dit jaar waar meer informatie staat over de bouw van het hostel.

Lees meer
Zusters

Kerstbrief 2020

Deze week hebben alle donateurs de kerstbrief met de kalender 2021 van Sr. Ansumala ontvangen. Deze is ook op de website geplaatst.

Lees meer
Stichting

De Solarlamp

Binnen het grote project ‘Van doneren naar investeren’ is de solarlamp
een van de kleinere projecten. Hierbij informatie over hoe de stichting
samenwerking zoekt met Wilde Ganzen om het project uit te kunnen voeren.

Lees meer
Zusters

Report of month august 2020

Een samenvatting, met bijbehorende foto’s, vindt u in dit nieuwsbericht geschreven door de zusters vanuit India. Het bericht is in het Engels.

Lees meer
Corona
Stichting

Coronacrisis

Evenals Nederland ontkomt India niet aan het huidig heersende Coronavirus. In India is voorlopig voor een lock down besloten tot 15 april 2020. Dit betekent dat 1,3 miljard mensen op dit moment ‘opgesloten’ zitten in hun huis, hut of elders. Eigenlijk onvoorstelbaar voor zoveel mensen en zeker voor de allerarmsten.

Lees meer
Handenwassen
Stichting

Hand Washing Project

Binnen het omvangrijke project: ‘Van doneren naar investeren’ is een voorbeeld het project Hand Washing.Op termijn volgen er meerdere voorbeelden.
Kinderen leren zodanig hun handen te wassen dat er op termijn minder ziekte voorkomt. Middels screening (gegevens verzamelen) wordt nagegaan of dit het gevolg is.
Kinderen kunnen deze manier van handen wassen weer doorgeven aan hun ouders.

Lees meer
India Flag
Stichting

Nieuwe website

De stichting heeft vanaf 1 februari een website. Hier zult u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste gebeurtenissen en dergelijke.

Lees meer